Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8879
|
Название: | Використання відходів виробництва в технології дріжджового листкового тіста |
Авторы: | Гречко, Ірина Олександрівна |
Ключевые слова: | хеномелес вичавки порошок вироби з дріжджового листкового тіста вироби з прісного листкового тіста кислотність підйомна сила дріжджів |
Дата публикации: | 25-Июн-2020 |
Аннотация: | Магістерська робота присвячена використанню відходів сокового виробництва переробки плодів хеномелесу в технології дріжджового листкового тіста. Проаналізовано хімічний склад плодів хеномелесу і отриманого порошку з вичавок хеномелесу.
Удосконалено технoлoгію oтримання пoрoшку з вичавoк хеномелесу. Визначено оптимальні умови сушіння вичавок хеномелесу. Обгрунтовано та експериментально доведено доцільність використання порошку з вичавок хеномелесу в технології дріжджового листкового тіста.
Встановлено позитивний вплив порошку з вичавок хеномелесу на фізико-хімічні та органолептичні показники якості готових виробів з дріжджового та прісного листкового тіста.
Розроблено рецептури та удосконалено технології виробництва борошняних виробів з дріжджового та прісного листкового тіста з додаванням порошку з вичавок хеномелесу.
Доведено мікробіологічними дослідженнями безпечність пролонгованого зберігання готових виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8879 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|