Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8884
|
Название: | Ресторан на 82 місця у місті Полтава |
Авторы: | Скрипник, Анастасія |
Ключевые слова: | ресторан послуги харчування додаткові послуги розширення асортименту харчова цінність виробнича програма технологічне обладнання |
Дата публикации: | 25-Июн-2020 |
Аннотация: | Проведені дослідження району діяльності й аналіз ринку послуг ресторанного господарства міста Полтава. За результатами досліджень внутрішнього та зовнішнього середовища, на основі аналізу конкурентного середовища обґрунтовано концепцію ресторану, розроблено виробничу програму.
Обґрунтовано використання новітніх технологій у розширенні асортименту паст. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо раціонального використання теплоенергоресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу.
Об’єкт дослідження: ресторан
Предмет дослідження: розширення асортименту паст; технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці, техніки безпеки. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8884 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|