Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8884

Название: Ресторан на 82 місця у місті Полтава
Авторы: Скрипник, Анастасія
Ключевые слова: ресторан
послуги харчування
додаткові послуги
розширення асортименту
харчова цінність
виробнича програма
технологічне обладнання
Дата публикации: 25-Июн-2020
Аннотация: Проведені дослідження району діяльності й аналіз ринку послуг ресторанного господарства міста Полтава. За результатами досліджень внутрішнього та зовнішнього середовища, на основі аналізу конкурентного середовища обґрунтовано концепцію ресторану, розроблено виробничу програму. Обґрунтовано використання новітніх технологій у розширенні асортименту паст. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо раціонального використання теплоенергоресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. Об’єкт дослідження: ресторан Предмет дослідження: розширення асортименту паст; технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці, техніки безпеки.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8884
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ресторан на 82 місця у місті Полтава.pdf589,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь