Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8887

Название: Розроблення технології плодоовочевого десерту з горіховою добавкою
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Турченков, Дмитро
Черненко, Юлія
Ключевые слова: волоський горіх
десерт
технологія
Дата публикации: 20-Ноя-2019
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: тези
Аннотация: Розроблення нової технології десертної продукції за умов комплексного використання зеленого волоського горіха, а саме, перикарпію волоського горіха
Описание: Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: Міжнар. науково-практ. конф. до 65-річчя ф-ту ХТГРТБ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8887
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
тези 1.jpg3,7 MBJPEGПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь