| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8887 |  
 
| Название: | Розроблення технології плодоовочевого десерту з горіховою добавкою |  | Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Турченков, Дмитро
 Черненко, Юлія
 |  | Ключевые слова: | волоський горіх десерт
 технологія
 |  | Дата публикации: | 20-Ноя-2019 |  | Издатель: | ПУЕТ, Полтава |  | Библиографическое описание: | тези |  | Аннотация: | Розроблення нової технології десертної продукції за умов комплексного використання зеленого волоського горіха, а саме, перикарпію волоського горіха |  | Описание: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: Міжнар. науково-практ. конф. до 65-річчя ф-ту ХТГРТБ |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8887 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |