Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8887
|
Название: | Розроблення технології плодоовочевого десерту з горіховою добавкою |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Турченков, Дмитро Черненко, Юлія |
Ключевые слова: | волоський горіх десерт технологія |
Дата публикации: | 20-Ноя-2019 |
Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
Библиографическое описание: | тези |
Аннотация: | Розроблення нової технології десертної продукції за умов комплексного використання зеленого волоського горіха, а саме, перикарпію волоського горіха |
Описание: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: Міжнар. науково-практ. конф. до 65-річчя ф-ту ХТГРТБ |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8887 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|