| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8888 |  
 
| Название: | Удосконалення технології соку із овочевих культур |  | Авторы: | Турченков, Дмитро Дмитрович |  | Ключевые слова: | гарбуз ревінь
 екстракт волоського горіха
 сокі овочеві
 купажі
 технологія
 |  | Дата публикации: | 26-Янв-2020 |  | Издатель: | ПУЕТ |  | Библиографическое описание: | Магістерська робота |  | Аннотация: | Представлено результати досліджень із співвідношень харчових компонентів для створення овочевого купажу - соку з м’якоттю. Проведена їх органолептична оцінка, обрані найкращі варіанти. Наведено загальну технологічну схему виробництва соку «Гарбузово-ревеневий з м’якоттю і горіховою добавкою». Представлено описання приготування соку купажованого за розробленою технологією. Досліджено його органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники. |  | Описание: | ҐВирішення важливої проблеми ресторанного господарства – удосконалення технології соку із овочевих культур. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8888 |  | Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |