Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8888
|
Название: | Удосконалення технології соку із овочевих культур |
Авторы: | Турченков, Дмитро Дмитрович |
Ключевые слова: | гарбуз ревінь екстракт волоського горіха сокі овочеві купажі технологія |
Дата публикации: | 26-Янв-2020 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Магістерська робота |
Аннотация: | Представлено результати досліджень із співвідношень харчових компонентів для створення овочевого купажу - соку з м’якоттю. Проведена їх органолептична оцінка, обрані найкращі варіанти. Наведено загальну технологічну схему виробництва соку «Гарбузово-ревеневий з м’якоттю і горіховою добавкою». Представлено описання приготування соку купажованого за розробленою технологією. Досліджено його органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники. |
Описание: | ҐВирішення важливої проблеми ресторанного господарства – удосконалення технології соку із овочевих культур. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8888 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|