Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8888

Название: Удосконалення технології соку із овочевих культур
Авторы: Турченков, Дмитро Дмитрович
Ключевые слова: гарбуз
ревінь
екстракт волоського горіха
сокі овочеві
купажі
технологія
Дата публикации: 26-Янв-2020
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Магістерська робота
Аннотация: Представлено результати досліджень із співвідношень харчових компонентів для створення овочевого купажу - соку з м’якоттю. Проведена їх органолептична оцінка, обрані найкращі варіанти. Наведено загальну технологічну схему виробництва соку «Гарбузово-ревеневий з м’якоттю і горіховою добавкою». Представлено описання приготування соку купажованого за розробленою технологією. Досліджено його органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники.
Описание: ҐВирішення важливої проблеми ресторанного господарства – удосконалення технології соку із овочевих культур.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8888
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Turchenkov_TRG-61m rep..pdf454,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь