Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8889

Название: Розроблення технології напою на основі дині
Авторы: Сіренко, Руслана Русланівна
Ключевые слова: диня
технологія
сік
напій
біологічна цінність
Дата публикации: 26-Июн-2020
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Магістерська робота
Аннотация: Обґрунтовано вибір та проведено фізико-хімічні дослідження дині пізньостиглого сорту. Досліджено вплив підготовчих операцій дині на якісні показники соку. Проведено підбір харчових композицій для отримання напою високої якості. Визначено співідношення харчових компонентів у готовому продукті. Розроблено технологію напою “Динний”, складено принципову технологічну схему та рецептуру приготування. Доведено, що напій за розробленою технологією має високу біологічну цінність. Досліджено способи зберігання та показники якості напоїв упродовж зберігання протягом року. Визначено контрольні та критичні точки на технологічному процесі. Представлено проект нормативної документації.
Описание: Розроблення технології напою на основі дині з підвищеною біологічною цінністю
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8889
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Sirenko R.R._TRGm_61 гер.pdf554,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь