Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8890
|
Название: | Кафе на 52 місця в місті Гадяч Полтавської області |
Авторы: | Чайка, Ірина Олександрівна |
Ключевые слова: | кафе Гадяч технологія пряників харчова цінність |
Дата публикации: | 26-Июн-2020 |
Аннотация: | У технологічному розділі проекту розроблено технологію приготування пряника «Медово-імбирний», вимоги до якості, мікробіологічні, фізико-хімічні показники, розраховано харчову та енергетичну цінність .
Для нової продукції визначені види ризиків, небезпечні чинники в сировині, розроблено критичні контрольні точки відповідно до вимог системи НАССР.
У проектному розділі розроблена структурно-технологічна схема кафе, виробнича програма, розрахована сировина, складські, виробничі, торговельні, допоміжні, адміністративно-побутові та технічні приміщення, здійснено об’ємно-планувальне рішення. |
Описание: | Дипломний проект містить 5 розділів |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8890 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|