Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8890

Название: Кафе на 52 місця в місті Гадяч Полтавської області
Авторы: Чайка, Ірина Олександрівна
Ключевые слова: кафе
Гадяч
технологія пряників
харчова цінність
Дата публикации: 26-Июн-2020
Аннотация: У технологічному розділі проекту розроблено технологію приготування пряника «Медово-імбирний», вимоги до якості, мікробіологічні, фізико-хімічні показники, розраховано харчову та енергетичну цінність . Для нової продукції визначені види ризиків, небезпечні чинники в сировині, розроблено критичні контрольні точки відповідно до вимог системи НАССР. У проектному розділі розроблена структурно-технологічна схема кафе, виробнича програма, розрахована сировина, складські, виробничі, торговельні, допоміжні, адміністративно-побутові та технічні приміщення, здійснено об’ємно-планувальне рішення.
Описание: Дипломний проект містить 5 розділів
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8890
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Чайка - РЕ.pdf342,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь