Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8891

Название: Кафе на 50 місць у місті Хорол Полтавської області
Авторы: Костенко, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: кафе
ферментація м'яса
місто Хорол
дозрівання
Дата публикации: 26-Июн-2020
Аннотация: Визначено технології ферментації м’яса, запропоновано розширення асортименту стейків з ферментованої яловичини. Розроблена нормативно-технологічна документація. Визначена структурно-технологічна схема кафе, розроблена виробнича програма. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, архітектурно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці. Об’єкт дослідження: кафе на 50 місць у місті Хорол Полтавської області. Предмет дослідження: технологічні та проектні розрахунки; організація роботи виробництва, обслуговування, рекламні заходи; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці.
Описание: Дипломний проект викладено на 119 сторінках пояснювальної записки та містить 65 таблиць, 2 рисунки, 2 додатки, 50 інформаційних джерел. Графічний матеріал 4 аркуші.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8891
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Костенко РЕ.pdf371,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь