Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8891
|
Название: | Кафе на 50 місць у місті Хорол Полтавської області |
Авторы: | Костенко, Тетяна Сергіївна |
Ключевые слова: | кафе ферментація м'яса місто Хорол дозрівання |
Дата публикации: | 26-Июн-2020 |
Аннотация: | Визначено технології ферментації м’яса, запропоновано розширення асортименту стейків з ферментованої яловичини. Розроблена нормативно-технологічна документація.
Визначена структурно-технологічна схема кафе, розроблена виробнича програма.
На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, архітектурно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці.
Об’єкт дослідження: кафе на 50 місць у місті Хорол Полтавської області.
Предмет дослідження: технологічні та проектні розрахунки; організація роботи виробництва, обслуговування, рекламні заходи; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці. |
Описание: | Дипломний проект викладено на 119 сторінках пояснювальної записки та містить 65 таблиць, 2 рисунки, 2 додатки, 50 інформаційних джерел. Графічний матеріал 4 аркуші. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8891 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|