Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8892
|
Название: | Кафе на 55 місць у смт Котельва Полтавської області |
Авторы: | Ричкін, Олег Ігорович |
Ключевые слова: | кафе смт Котельва яловичина су-від |
Дата публикации: | 26-Июн-2020 |
Аннотация: | Досліджено оригінальні, нетрадиційні сучасні страви з використанням інноваційних технологій, таких як “Sous Vide”. Розроблено нормативно-технологічну документацію на нові страви з м’яса яловичини.
Для нової продукції визначені види ризиків, небезпечні чинники в сировині, критичні контрольні точки відповідно до вимог системи НАССР.
Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена виробнича програма кафе.
На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальні рішення підприємства, архітектурно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці.
Об’єкт дослідження: кафе на 55 місць у селищі міського типу Котельва Полтавської області.
Предмет дослідження: технологічні розрахунки; організація виробництва і обслуговування, рекламні заходи; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці. |
Описание: | Дипломний проект викладено на 113 сторінках пояснювальної записки та містить 55 таблиць, 2 рисунки, 3 додатки, 36 інформаційних джерел. Графічний матеріал 4 аркуші. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8892 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|