|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8893
|
Название: | Спеціалізована закусочна на 80 місць у смт Шишаки Полтавської області |
Авторы: | Панько, Руслан Вікторович |
Ключевые слова: | шашлична чебуречна смт Шишаки душенина по-шишацьки |
Дата публикации: | 26-Июн-2020 |
Аннотация: | Досліджено асортимент, технології страв з м’яса. Розроблено нормативно-технологічну документацію на страву «Душенина по-шишацьки з овочами та галушками».
Для нової продукції визначені види ризиків, небезпечні чинники в сировині, критичні контрольні точки відповідно до вимог системи НАССР.
Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена виробнича програма.
На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальні рішення підприємства, архітектурно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці.
Об’єкт дослідження: спеціалізована закусочна на 80 місць у селищі міського типу Шишаки Полтавської області.
Предмет дослідження: технологічні розрахунки; організація роботи виробництва, обслуговування, рекламні заходи; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці.
Ключові слова: спеціалізована закусочна, шашлична, чебуречна, яловичина, послуги харчування, виробнича програма, технологічне обладнання, проектні рішення, організація роботи, реклама. |
Описание: | Дипломний проект викладено на 109 сторінках пояснювальної записки та містить 60 таблиць, 2 рисунки, 5 додатків, 39 інформаційних джерела. Графічний матеріал 4 аркуші. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8893 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|