Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8894
|
Название: | Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Горобець, Олександра Михайлівна Левченко, Юлія Вікторівна Медведь, Лоліта Миколаївна Лебеденко, Тетяна Євгеніївна |
Ключевые слова: | журавлина вичавки порошок дріжджові вироби бісквітні вироби підйомна сила дріжджів стійкість піни пористість вологість |
Дата публикации: | 26-Июн-2020 |
Серия/номер: | Технічні науки;1 (91) листопад 2019 |
Аннотация: | Актуальною проблемою сьогодення є проведення досліджень, спрямованих
на розширення асортименту та підвищення показників якості борошняних кондитерських
виробів. Комплексне використання ресурсного потенціалу рослинної сировини в технології
харчових продуктів є актуальним і перспективним напрямом досліджень. Мета дослідження
– визначення впливу продуктів переробки рослинної сировини, а саме вичавок із журавлини,
на якісні показники готових виробів із дріжджового та бісквітного тіста. Використано стандартні структурно-механічні та фізичні методи. Установлено позитивний вплив рослинних
добавок на органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники готових виробів. Удосконалено технології виготовлення борошняних виробів із дріжджового та бісквітного тіста. Отримані вироби характеризуються високою якістю, подовженими термінами
зберігання, мікробіологічною стабільністю і рекомендовані до впровадження в закладах ресторанного господарства. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8894 |
ISSN: | 2518-7171 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|