Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8894

Название: Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Левченко, Юлія Вікторівна
Медведь, Лоліта Миколаївна
Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
Ключевые слова: журавлина
вичавки
порошок
дріжджові вироби
бісквітні вироби
підйомна сила дріжджів
стійкість піни
пористість
вологість
Дата публикации: 26-Июн-2020
Серия/номер: Технічні науки;1 (91) листопад 2019
Аннотация: Актуальною проблемою сьогодення є проведення досліджень, спрямованих на розширення асортименту та підвищення показників якості борошняних кондитерських виробів. Комплексне використання ресурсного потенціалу рослинної сировини в технології харчових продуктів є актуальним і перспективним напрямом досліджень. Мета дослідження – визначення впливу продуктів переробки рослинної сировини, а саме вичавок із журавлини, на якісні показники готових виробів із дріжджового та бісквітного тіста. Використано стандартні структурно-механічні та фізичні методи. Установлено позитивний вплив рослинних добавок на органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники готових виробів. Удосконалено технології виготовлення борошняних виробів із дріжджового та бісквітного тіста. Отримані вироби характеризуються високою якістю, подовженими термінами зберігання, мікробіологічною стабільністю і рекомендовані до впровадження в закладах ресторанного господарства.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8894
ISSN: 2518-7171
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1(91)2019-страницы-1-3,29-37.pdf8,03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь