Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8901

Название: Технологія напівфабрикатів кондитерських виробів з використанням концентрату сироваткових білків, отриманого методом ультрафільтрації
Авторы: Рожновська, Катерина Олександрівна
Положишникова, Людмила Олександрівна
Ключевые слова: напівфабрикати, концентрат сироваткових білків
Issue Date: 7-Apr-2020
Издатель: ПУЕТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8901
ISSN: 978-966-184-378-2
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Тези Рожновська, Положишникова.pdf3,6 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback