Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8901

Название: Технологія напівфабрикатів кондитерських виробів з використанням концентрату сироваткових білків, отриманого методом ультрафільтрації
Авторы: Рожновська, Катерина Олександрівна
Положишникова, Людмила Олександрівна
Ключевые слова: напівфабрикати, концентрат сироваткових білків
Дата публикации: 7-Апр-2020
Издатель: ПУЕТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8901
ISSN: 978-966-184-378-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Рожновська, Положишникова.pdf3,6 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь