Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8903

Название: Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Положишникова, Людмила Олександрівна
Малікова, Марина Миколаївна
Ключевые слова: рибні січені вироби
Дата публикации: 19-Май-2020
Издатель: НУХТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8903
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Олійник Н.В., Положишникова Л.О., Малікова М.М..pdf742,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь