Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8904

Название: Використання нетрадиційної рослинної сировини у технологіях майонезних соусів
Авторы: Положишникова, Людмила Олександрівна
Ключевые слова: майонезні соуси
Issue Date: 24-Apr-2020
Издатель: Prague, Oktan-Print s.r.o.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8904
ISBN: 978-80-907570-5-9
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
INNOVATIVE DEVELOPMENT_2020 (2).pdf767,9 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback