Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8908
|
Название: | Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв |
Авторы: | Михнюк, О. М. Добринь, Ю. М. Горобець, О. М. Хомич, Г. П. |
Ключевые слова: | відходи сокового виробництва желюючий сік |
Дата публикации: | 10-Дек-2019 |
Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ. – С. 266-271 (0,4 д.а) |
Аннотация: | Обґрунтовано актуальність використання вторинної рослинної сировини – відходів сокового виробництва в технології солодких страв. Проаналізовано хімічний склад відходів та сировини. Удосконалено технологію отримання желюючого соку з вичавок хеномелесу. Досліджено вплив комбінування желюючих речовин (пектину та желатину) на стабільність структури солодких страв – панакоти, визначення оптимальної концентрації желюючого соку в технології панакоти, визначення показників якості готових солодких жельованих страв |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8908 |
ISBN: | 978-966-184-363-8 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|