Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8908

Название: Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв
Авторы: Михнюк, О. М.
Добринь, Ю. М.
Горобець, О. М.
Хомич, Г. П.
Ключевые слова: відходи сокового виробництва
желюючий сік
Дата публикации: 10-Дек-2019
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ. – С. 266-271 (0,4 д.а)
Аннотация: Обґрунтовано актуальність використання вторинної рослинної сировини – відходів сокового виробництва в технології солодких страв. Проаналізовано хімічний склад відходів та сировини. Удосконалено технологію отримання желюючого соку з вичавок хеномелесу. Досліджено вплив комбінування желюючих речовин (пектину та желатину) на стабільність структури солодких страв – панакоти, визначення оптимальної концентрації желюючого соку в технології панакоти, визначення показників якості готових солодких жельованих страв
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8908
ISBN: 978-966-184-363-8
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Михнюк стаття.pdf615,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь