Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8909
|
Название: | Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробів |
Авторы: | Павлова, А. В. Білоусенко, В. В. Михнюк, О. А. Горобець, О. М. Хомич, Г. П. |
Ключевые слова: | вичавки з журавлини порошок желюючий сік вироби з бісквітного тіста |
Дата публикации: | 10-Дек-2019 |
Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових тех-нологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ. – С. 277-284 (0,5 д.а) |
Аннотация: | У статті розглянуто шляхи переробки вичавок з
журавлини та їх використання в технології борошняних кондитерських виробів з дріжджового і бісквітного тіста та при виготовленні десерту пана кота. Встановлені раціональні відсотки
порошку з вичавок журавлини в рецептурах дріжджових та
бісквітних виробів. Визначено органолептичні та фізико-хімічні
показники якості борошняних кондитерських виробів з використанням порошку з журавлини. Досліджено вплив желюючого соку з вичавок журавлини на структуру десерту пана кота. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8909 |
ISMN: | 978-966-184-363-8 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|