Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8909

Название: Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробів
Авторы: Павлова, А. В.
Білоусенко, В. В.
Михнюк, О. А.
Горобець, О. М.
Хомич, Г. П.
Ключевые слова: вичавки з журавлини
порошок
желюючий сік
вироби з бісквітного тіста
Дата публикации: 10-Дек-2019
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових тех-нологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ. – С. 277-284 (0,5 д.а)
Аннотация: У статті розглянуто шляхи переробки вичавок з журавлини та їх використання в технології борошняних кондитерських виробів з дріжджового і бісквітного тіста та при виготовленні десерту пана кота. Встановлені раціональні відсотки порошку з вичавок журавлини в рецептурах дріжджових та бісквітних виробів. Визначено органолептичні та фізико-хімічні показники якості борошняних кондитерських виробів з використанням порошку з журавлини. Досліджено вплив желюючого соку з вичавок журавлини на структуру десерту пана кота.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8909
ISMN: 978-966-184-363-8
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Павлова стаття.pdf772,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь