|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8910
|
| Название: | Використання відходів кавового виробництва в технології борошняних виробів |
| Авторы: | Цегельник, Т. Д. Сокол, А. А. Іванов, В. Ю. Горобець, О. М. Хомич, Г. П. |
| Ключевые слова: | кавовий шлам пшеничне борошно клейковина бродіння підйомна сила дріжджів стабільність піни |
| Дата публикации: | 10-Дек-2019 |
| Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
| Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ. – С. 315-320 (0,4 д.а) |
| Аннотация: | Обґрунтовано актуальність використання відходів кавового виробництва в технології борошняних виробів з дріжджового та бісквітного тіста. Проведено порівняльний аналіз пшеничного борошна, кавового шламу та композиційних сумішей з їх використанням. Визначено хімічний склад кавового шламу. Визначену раціональну концентрацію кавового шламу в технології борошняних виробів. Досліджено вплив концентрації кавового шламу на стабільність піни в технології бісквітного тіста. Визначено показники якості готових борошняних виробів. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8910 |
| ISBN: | 978-966-184-363-8 |
| Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|