Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8910

Название: Використання відходів кавового виробництва в технології борошняних виробів
Авторы: Цегельник, Т. Д.
Сокол, А. А.
Іванов, В. Ю.
Горобець, О. М.
Хомич, Г. П.
Ключевые слова: кавовий шлам
пшеничне борошно
клейковина
бродіння
підйомна сила дріжджів
стабільність піни
Дата публикации: 10-Дек-2019
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ. – С. 315-320 (0,4 д.а)
Аннотация: Обґрунтовано актуальність використання відходів кавового виробництва в технології борошняних виробів з дріжджового та бісквітного тіста. Проведено порівняльний аналіз пшеничного борошна, кавового шламу та композиційних сумішей з їх використанням. Визначено хімічний склад кавового шламу. Визначену раціональну концентрацію кавового шламу в технології борошняних виробів. Досліджено вплив концентрації кавового шламу на стабільність піни в технології бісквітного тіста. Визначено показники якості готових борошняних виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8910
ISBN: 978-966-184-363-8
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Цегельник стаття.pdf637,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь