Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8912

Название: Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології заморожених борошняних виробів
Авторы: Борщенко, Д. І.
Горобець, О. М.
Хомич, Г. П.
Гречко, І. О.
Ключевые слова: хеномелес
борошняні вироби
Дата публикации: 5-Дек-2019
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: VІ Міжнародна молодіжна науково-практична інтернет-конференція «Наука і молодь в XXI сторіччі», ПУЕТ, м. Полтава, 2019. – С. 442-444
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8912
ISBN: 978-966-184-369-0
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Борщенко Тези.pdf459,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь