Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8913

Название: Використання нових видів згущувачів в технології соусів
Авторы: Ярова, К. А.
Левченко, Ю. В.
Хомич, Г. П.
Ключевые слова: соус
загущувач
Дата публикации: 5-Дек-2019
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: VІ Міжнародна молодіжна науково-практична інтернет-конференція «Наука і молодь в XXI сторіччі», ПУЕТ, м. Полтава, 2019. – С.515-517
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8913
ISBN: 978-966-184-369-0
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ярова тези.pdf601,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь