Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8914
|
Название: | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ЖУРАВЛИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ТА СОЛОДКИХ СТРАВ |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Горобець, Олександра Михайлівна |
Ключевые слова: | журавлина солодкі страви |
Дата публикации: | 24-Апр-2020 |
Издатель: | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, 2020 |
Библиографическое описание: | І Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Іннова-ційний розвиток го-тельно-ресторанного господарства та харчо-вих виробництв», ДонНУЕТ, м. Кривий Ріг, 2020. – С. 66-67. |
Аннотация: | Постійне збільшення сировини, що надходить на переробні підприємства
харчової промисловості, збільшує кількість відходів і постає гостро питання їх
подальшого використання. Прийнята національна стратегія управління
відходами в Україні до 2030 року передбачає зменшення обсягів використання
первинної сировини за рахунок збільшення обсягів відходів, що спрямовуються
на перероблення. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8914 |
ISBN: | 978-80-907570-5-9 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|