|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8914
|
| Название: | Перспективи використання відходів журавлини у технології борошняних виробів та солодких страв |
| Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Горобець, Олександра Михайлівна |
| Ключевые слова: | журавлина солодкі страви |
| Дата публикации: | 24-Апр-2020 |
| Издатель: | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, 2020 |
| Библиографическое описание: | І Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв», ДонНУЕТ, м. Кривий Ріг, 2020. – С. 66-67. |
| Аннотация: | Постійне збільшення сировини, що надходить на переробні підприємства харчової промисловості, збільшує кількість відходів і постає гостро питання їх подальшого використання. Прийнята національна стратегія управління відходами в Україні до 2030 року передбачає зменшення обсягів використання первинної сировини за рахунок збільшення обсягів відходів, що спрямовуються на перероблення. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8914 |
| ISBN: | 978-80-907570-5-9 |
| Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|