Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8914

Название: ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ЖУРАВЛИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ТА СОЛОДКИХ СТРАВ
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Ключевые слова: журавлина
солодкі страви
Дата публикации: 24-Апр-2020
Издатель: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, 2020
Библиографическое описание: І Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Іннова-ційний розвиток го-тельно-ресторанного господарства та харчо-вих виробництв», ДонНУЕТ, м. Кривий Ріг, 2020. – С. 66-67.
Аннотация: Постійне збільшення сировини, що надходить на переробні підприємства харчової промисловості, збільшує кількість відходів і постає гостро питання їх подальшого використання. Прийнята національна стратегія управління відходами в Україні до 2030 року передбачає зменшення обсягів використання первинної сировини за рахунок збільшення обсягів відходів, що спрямовуються на перероблення.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8914
ISBN: 978-80-907570-5-9
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Хомич.pdf378,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь