Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8915

Название: Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів
Авторы: Хомич, Г. П.
Левченко, Ю. В.
Бондарчук, В. С.
Ключевые слова: рапани
гідробіонти
хеномелес
Дата публикации: 24-Апр-2020
Издатель: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, 2020
Библиографическое описание: І Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв», ДонНУЕТ, м. Кривий Ріг, 2020. – С. 68-69.
Аннотация: Морепродукти займають особливе місце у харчуванні людини, тому що їх біологічна та харчова цінність не має рівних не тільки за доступністю й високим ступенем засвоюваності повноцінного білка, але й за вмістом великої кількості інших біологічно активних компонентів, які відсутні в сировині наземного походження. Однак, внутрішній ринок морепродуктів України на 90 % залежить від імпортної сировини, а рівень споживання гідробіонтів населенням нижчий за норму на 50 %.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8915
ISBN: 978-80-907570-5-9
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Хомич Левченко.pdf390,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь