Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8915
|
Название: | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів |
Авторы: | Хомич, Г. П. Левченко, Ю. В. Бондарчук, В. С. |
Ключевые слова: | рапани гідробіонти хеномелес |
Дата публикации: | 24-Апр-2020 |
Издатель: | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, 2020 |
Библиографическое описание: | І Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв», ДонНУЕТ, м. Кривий Ріг, 2020. – С. 68-69. |
Аннотация: | Морепродукти займають особливе місце у харчуванні людини, тому що їх
біологічна та харчова цінність не має рівних не тільки за доступністю й
високим ступенем засвоюваності повноцінного білка, але й за вмістом великої
кількості інших біологічно активних компонентів, які відсутні в сировині
наземного походження. Однак, внутрішній ринок морепродуктів України на 90
% залежить від імпортної сировини, а рівень споживання гідробіонтів
населенням нижчий за норму на 50 %. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8915 |
ISBN: | 978-80-907570-5-9 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|