Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8917

Название: Використання вторинної рослинної сировини в технології оздоблювальних напівфабрикатів
Авторы: Хомич, Г. П.
Горобець, О. М.
Левченко, Ю. В.
Добринь, Ю. М.
Ключевые слова: вторинна сировина
оздоблювальні напівфабрикати
Дата публикации: 21-Ноя-2019
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу». - Полтава : ПУЕТ, 2019. С. 39-41
Аннотация: Зовнішній вигляд кондитерських виробів має велике значення. Красиві вироби викликають естетичну насолоду, апетит і прикрашають будь-який святковий стіл. Особливо це відноситься до тістечок і тортів. Відповідно спостерігається тенденція постійного удосконалення технології оздоблювальний напівфабрикатів для прикраси кондитерських виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8917
ISBN: 978-966-184-357-7
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Хомич Добринь.pdf533,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь