Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8921

Название: Вплив вторинної рослинної сировини на якісні показники оздоблювальних напівфабрикатів
Авторы: Добринь, Ю. М.
Хомич, Г. П.
Ключевые слова: дзеркальна глазур
хеномелес
Дата публикации: 5-Окт-2019
Издатель: Одеса, ОНАХТ
Библиографическое описание: ХІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді», 3-5 жовтня 2019 року, м. Одеса, - С. 129
Аннотация: Кондитерські вироби мають великий попит у всіх верств населення, особливо у дітей і підлітків. Серед асортименту тортів і тістечок значну перевагу надають виробам з оздоблювальним напівфабрикатом, оскільки гарні вироби викликають естетичну насолоду, апетит і прикрашають будь-який святковий стіл. Особливу популярність для оздоблення кондитерських виробів набула дзеркальна глазур.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8921
ISBN: 978-80-907570-5-9
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тизи Добринь Хомич.pdf603,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь