Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8921
|
Название: | Вплив вторинної рослинної сировини на якісні показники оздоблювальних напівфабрикатів |
Авторы: | Добринь, Ю. М. Хомич, Г. П. |
Ключевые слова: | дзеркальна глазур хеномелес |
Дата публикации: | 5-Окт-2019 |
Издатель: | Одеса, ОНАХТ |
Библиографическое описание: | ХІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді», 3-5 жовтня 2019 року, м. Одеса, - С. 129 |
Аннотация: | Кондитерські вироби мають великий попит у всіх верств
населення, особливо у дітей і підлітків. Серед асортименту тортів і тістечок значну перевагу надають виробам з оздоблювальним напівфабрикатом, оскільки гарні вироби викликають естетичну насолоду, апетит і прикрашають будь-який святковий стіл. Особливу популярність для оздоблення кондитерських виробів набула дзеркальна глазур. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8921 |
ISBN: | 978-80-907570-5-9 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|