Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8922
|
Название: | Використання вторинної рослинної сировини в технології десертів |
Авторы: | Добринь, Ю.М. Хомич, Г.П. |
Ключевые слова: | вторинна сировини десерти |
Issue Date: | 3-Apr-2020 |
Издатель: | НУХТ |
Библиографическое описание: | 86 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспі-ран6тів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» Частина 1, 2-3 квітня 2020 р.Київ. НУХТ - С.137. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8922 |
Appears in Collections: | Наукові роботи студентів
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|