Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8953

Название: Ресторан на 84 місця в місті Мукачево Закарпатської області
Авторы: Бойко, Артем Володимирович
Ключевые слова: ресторан
послуги харчування
розширення асортименту
фірмова страва
виробнича програма
пароконвектомат
овочі
картопля
сардина
Дата публикации: 26-Июн-2020
Издатель: Полтава ПУЕТ
Аннотация: Обґрунтовано використання новітніх технологій, а саме розширення асортименту других страв з овочів. На основі технологічних розрахунків визначені технологічне обладнання, кількість працівників, склад та площі приміщень. Вирішені питання організації виробництва, обслуговування, рекламної діяльності майбутнього підприємства. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, архітектурні рішення, заходи щодо водо- та теплопостачання, енергозабезпечення, раціонального використання ресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8953
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Диплом_Бойко.pdf1,85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь