| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8954 |  
 
| Название: | Ресторан на 82 місця в місті Полтава |  | Авторы: | Бугай, Антон Васильович |  | Ключевые слова: | ресторан послуги харчування
 виробнича програма
 технологічне обладнання
 організація виробництва
 обслуговування
 морепродукти
 кляр
 темпура
 |  | Дата публикации: | 14-Июл-2020 |  | Аннотация: | Визначена структурно-технологічна схема підприємства,  розроблена виробнича програма відповідно типу підприємства.
На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8954 |  | Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |