Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9052
|
Название: | Перспективи розвитку гастрономічного туризму на Полтавщині |
Авторы: | Гередчук, Аліна Михайлівна Левченко, Юлія Вікторівна |
Ключевые слова: | гастрономічний туризм гастротур Полтавщина сільський туризм |
Дата публикации: | 21-Июл-2020 |
Аннотация: | Полтавщина має велику туристичну привабливість, оскільки багата
надзвичайно цікавими історико-культурними та архітектурними пам'ятками,
унікальними рекреаційними ресурсами. Зі всього світу приїздять люди, щоб
відвідати знамениті “гоголівські місця”, музей-заповідник "Поле Полтавської
битви", музей-садибу Івана Котляревського, Корпусний сад з монументом
Слави, столицю українського гончарства селище Опішня, Мгарський монастир
з садом-аптекою, ткацьку майстерню в Решетилівці, численні санаторії
Миргорода та багато іншого. Та ще одним скарбом Полтавського регіону є його
самобутня і колоритна кухня, оспівана Гоголем і Котляревським, яка вражає
найвибагливіших туристів з самими різними смаками.Розвиток гастрономічного туризму на Полтавщині має значні
перспективи та є актуальним на сьогоднішній день. Розроблення
високоорганізованих оригінальних гастротурів є нагальним завданням для
підприємств ресторанної та туристичної галузі. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9052 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|