Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9052

Название: Перспективи розвитку гастрономічного туризму на Полтавщині
Авторы: Гередчук, Аліна Михайлівна
Левченко, Юлія Вікторівна
Ключевые слова: гастрономічний туризм
гастротур
Полтавщина
сільський туризм
Дата публикации: 21-Июл-2020
Аннотация: Полтавщина має велику туристичну привабливість, оскільки багата надзвичайно цікавими історико-культурними та архітектурними пам'ятками, унікальними рекреаційними ресурсами. Зі всього світу приїздять люди, щоб відвідати знамениті “гоголівські місця”, музей-заповідник "Поле Полтавської битви", музей-садибу Івана Котляревського, Корпусний сад з монументом Слави, столицю українського гончарства селище Опішня, Мгарський монастир з садом-аптекою, ткацьку майстерню в Решетилівці, численні санаторії Миргорода та багато іншого. Та ще одним скарбом Полтавського регіону є його самобутня і колоритна кухня, оспівана Гоголем і Котляревським, яка вражає найвибагливіших туристів з самими різними смаками.Розвиток гастрономічного туризму на Полтавщині має значні перспективи та є актуальним на сьогоднішній день. Розроблення високоорганізованих оригінальних гастротурів є нагальним завданням для підприємств ресторанної та туристичної галузі.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9052
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2020 - тези Гастрономічний туризм (Одеса) С. 73-76.pdf668,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь