Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9054
|
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХЕНОМЕЛЕСУ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА В ПРОЦЕСІ МАРИНУВАННЯ |
Авторы: | Левченко, Юлія Хомич, Галина Педченко, Максим Ткач, Надія |
Ключевые слова: | хеномелес маринад яловичина свинина сполучна тканина |
Дата публикации: | 20-Ноя-2019 |
Издатель: | Полтава : ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових ви- робництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, при- свяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ, (м. Полтава, 20–21 листопада 2019 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 126 с. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9054 |
ISBN: | 978-966-184-357-7 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|