Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9054

Название: ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХЕНОМЕЛЕСУ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА В ПРОЦЕСІ МАРИНУВАННЯ
Авторы: Левченко, Юлія
Хомич, Галина
Педченко, Максим
Ткач, Надія
Ключевые слова: хеномелес
маринад
яловичина
свинина
сполучна тканина
Дата публикации: 20-Ноя-2019
Издатель: Полтава : ПУЕТ
Библиографическое описание: Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових ви- робництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, при- свяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ, (м. Полтава, 20–21 листопада 2019 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 126 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9054
ISBN: 978-966-184-357-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник тез 090_1766.pdf1,79 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь