Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9167

Название: Підвищення харчової цінності пісочних виробів за рахунок використання керобу
Авторы: Ніколаєва, Дарія Сергіївна
Ключевые слова: пісочний напівфабрикат
кероб
харчова цінність
органолептичні властивості
Дата публикации: 26-Авг-2020
Аннотация: Визначено вплив керобу на органолептичні, фізико-хімічні властивості пісочного напівфабрикату. розроблено технологію печива з 10% керобу, збагаченого на харчові волокна і мінеральні речовини
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9167
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ніколаева_Дарія_mag.pdf458,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь