Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9170
|
Название: | Розробка технології борошняних кондитерських виробів з використанням борошна голозерного вівса |
Авторы: | Бенях, валентина Володимирівна |
Ключевые слова: | напівфабрикати овес вівсяне борошно кондитерські вироби |
Дата публикации: | 27-Авг-2020 |
Аннотация: | Розроблена технологія заварних напівфабрикатів з вівсяним борошном, яка не потребує нових видів обладнання, дає можливість більш раціонально використовувати сировину і отримувати продукти з функціональними властивостями.
Розроблено рецептури, технологічні схеми й обґрунтовано технології виробництва заварних напівфабрикатів з вівсяним борошном. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9170 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|