Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9170

Название: Розробка технології борошняних кондитерських виробів з використанням борошна голозерного вівса
Авторы: Бенях, валентина Володимирівна
Ключевые слова: напівфабрикати
овес
вівсяне борошно
кондитерські вироби
Дата публикации: 27-Авг-2020
Аннотация: Розроблена технологія заварних напівфабрикатів з вівсяним борошном, яка не потребує нових видів обладнання, дає можливість більш раціонально використовувати сировину і отримувати продукти з функціональними властивостями. Розроблено рецептури, технологічні схеми й обґрунтовано технології виробництва заварних напівфабрикатів з вівсяним борошном.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9170
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Beniakh_Valentyna_Volodymyrivna_KhTI -61 PV.docx1,93 MBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь