Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9195

Название: ВИКОРИСТАННЯ ЙОДОВМІСНИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Авторы: Наконечна, Юлія Григорівна
Кісіль, Олександр Миколайович
Бенях, Валентина Володимирівна
Ключевые слова: напівфабрикати
еламін
йод
функціональні продукти
м'ясо птиці
морська капуста
Дата публикации: 10-Июн-2020
Издатель: The 10th International scientific and practical conference “Dynamics of the development of world science” (June 10-12, 2020) Perfect Publishing, Vancouver, Canada.
Аннотация: Розроблено рецептури м’ясних січених напівфабрикатів з використанням йодовмсної добавки «Еламін», встановлений оптимальний відсоток заміни м’яса птиці добавкою «Еламін». Науково обґрунтовано й експериментально доведено доцільність застосування йодовмісної добавки «Еламін» в технології січених напівфабрикатів з м’яса птиці з метою покращення їхньої якості, підвищення харчової цінності і надання готовим виробам оздоровчих властивостей. За результатами фізико-хімічних та органолептичних досліджень встановлено, що досліджувані зразки із вмістом добавки «Еламін» у кількості до 12 % мають найкращі показники якості.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9195
ISBN: 978-1-4879-3791-1
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
DYNAMICS-OF-THE-DEVELOPMENT-OF-WORLD-SCIENCE_10-12.06.20.pdf7,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь