Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9195
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ ЙОДОВМІСНИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ |
Авторы: | Наконечна, Юлія Григорівна Кісіль, Олександр Миколайович Бенях, Валентина Володимирівна |
Ключевые слова: | напівфабрикати еламін йод функціональні продукти м'ясо птиці морська капуста |
Дата публикации: | 10-Июн-2020 |
Издатель: | The 10th International scientific and practical conference “Dynamics of the development of world science” (June 10-12, 2020) Perfect Publishing, Vancouver, Canada. |
Аннотация: | Розроблено рецептури м’ясних січених напівфабрикатів з використанням йодовмсної добавки «Еламін», встановлений оптимальний відсоток заміни м’яса птиці добавкою «Еламін». Науково обґрунтовано й експериментально доведено доцільність застосування йодовмісної добавки «Еламін» в технології січених напівфабрикатів з м’яса птиці з метою покращення їхньої якості, підвищення харчової цінності і надання готовим виробам оздоровчих властивостей. За результатами фізико-хімічних та органолептичних досліджень встановлено, що досліджувані зразки із вмістом добавки «Еламін» у кількості до 12 % мають найкращі показники якості. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9195 |
ISBN: | 978-1-4879-3791-1 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|