Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9197

Название: РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДІЄТИЧНОГО ПАШТЕТУ
Другие названия: DEVELOPMENT OF DIET PATCH TECHNOLOGY
Авторы: Наконечна, Юлія Григорівна
Стороженко, Олександр Олександрович
Трехан, Анастасія Гагиківна
Ключевые слова: Напівфабрикати
М'ясні продукти
Гриби глива звичайна
Функціональні продукти
Паштет
М'ясо куряче
Дата публикации: 5-Сен-2020
Аннотация: Створено еталон продукту, враховуючи теорії адекватного, раціонального та дієтичного харчування, на які орієнтувались при моделюванні продукту з заданим хімічним складом. Теоретично обґрунтовано та експериментально підтверджено вибір сировини при виготовленні паштету дієтичного з підвищеним вмістом харчових волокон, білка та пониженою калорійністю. Встановлено діапазон оптимальних співвідношень основної сировини, що становить: 90/10, 80/20, 70/30 компонентів м’яса курячого та грибів глива звичайна, який забезпечує комбінований продукт повноцінним, збалансованим за амінокислотним складом білком.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9197
ISBN: 978-966-184-357-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник тез 090_1766.pdf1,76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь