Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9198

Название: РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МОРОЗИВА НА НАТУРАЛЬНИХ СТАБІЛІЗАТОРАХ
Другие названия: DEVELOPMENT OF ICE CREAM TECHNOLOGY ON NATURAL STABILIZERS
Авторы: Наконечна, Юлія Григорівна
Циганко, Руслана Андріївна
Ключевые слова: морозиво
полісахариди
стабілізатори
айва
Дата публикации: 5-Сен-2020
Аннотация: Розроблено рецептури та технологію виробництва м’якого морозива з використанням стабілізатора у вигляді гідротермообробленого айвового пюре. Пюре придатне для використання як збагачувач натуральними речовинами, поліпшувач структури і кольору готового продукту.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9198
ISBN: 978-966-184-357-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник тез 090_1766.pdf1,76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь