Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9198
|
Название: | РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МОРОЗИВА НА НАТУРАЛЬНИХ СТАБІЛІЗАТОРАХ |
Другие названия: | DEVELOPMENT OF ICE CREAM TECHNOLOGY ON NATURAL STABILIZERS |
Авторы: | Наконечна, Юлія Григорівна Циганко, Руслана Андріївна |
Ключевые слова: | морозиво полісахариди стабілізатори айва |
Дата публикации: | 5-Сен-2020 |
Аннотация: | Розроблено рецептури та технологію виробництва м’якого морозива з використанням стабілізатора
у вигляді гідротермообробленого айвового пюре. Пюре придатне для використання як збагачувач натуральними речовинами,
поліпшувач структури і кольору готового продукту. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9198 |
ISBN: | 978-966-184-357-7 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|