Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9199

Название: Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозива
Другие названия: TECHNOLOGICAL ASPECTS OF QUINE FRUIT USE IN ICE CREAM TECHNOLOGY
Авторы: Наконечна, Юлія Григорівна
Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: Айва
Пюре
Пектинові речовини
Морозиво
Стабілізатор
Дата публикации: 2020
Издатель: Київський національний університет культури і мистецтв
Библиографическое описание: Науковий журнал «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації»
Серия/номер: Том 3;1
Аннотация: Теоретично обґрунтовано та експериментально визначено тех­нологічні параметри оброблення пектиновмісної сировини для технології молочно-фрук­тового морозива. Досліджено вплив рН середовища, температури та тривалості теплово­го оброблення айви на процес накопичення розчинного пектину. Розроблено технологію морозива з природним стабілізуючим компонентом – пюре із айви. Визначено показни­ки якості готового продукту. Одержані результати досліджень сприятимуть розширенню практичних рішень у технологіях харчових дисперсних систем із комбінованим складом сировини, в тому числі з високим вмістом пектинових речовин плодів та овочів. Впрова­дження технології молочно-фруктового морозива дозволить розширити асортимент нату­рального замороженого десерту, урізноманітнити харчовий раціон людей, які страждають на ожиріння, серцеві та шлункові захворювання.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9199
ISSN: 2617-9504
2616-7468
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
205567-462531-1-PB.pdf476,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь