Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9218
|
Название: | Спосіб приготування смузі «Добродар» |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Пересічний, Михайло Іванович |
Ключевые слова: | волоський горіх смузі |
Дата публикации: | 7-Сен-2020 |
Аннотация: | 4. Технічний результат – розширення асортименту смузі із цінної плодоовочевої сировини, отримання якісно нових напоїв з високим вмістом біологічно активних речовин, покращення органолептичних показників та розширення сфери застосування. |
Описание: | Корисна модель № 117381, МПК А23L 2/02 (2006.01), А23L 2/38 (2006.01), опубл. 26.06.2017 р.- Бюл.№ 12.- 4 с. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9218 |
Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|