Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9219

Название: Спосіб приготування смузі “Бадьорий”
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Пересічний, Михайло Іванович
Ключевые слова: волоський горіх
смузі
Дата публикации: 7-Сен-2020
Аннотация: розширення асортименту смузі із цінної плодоовочевої сировини, отримання якісно нових напоїв з високим вмістом біологічно активних речовин, покращення органолептичних показників та розширення сфери застосування
Описание: Корисна модель № 117381, МПК А23L 2/02 (2006.01), А23L 2/38 (2006.01), опубл. 26.06.2017 р.- Бюл.№ 12.- 4 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9219
Располагается в коллекциях:Патенти (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бадьорий.docx486,41 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь