Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9221

Название: Спосіб приготування смузі “Земледар”
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Скорік, Євгеній
Ключевые слова: смузі
перикарпій
біологічна цінність
Дата публикации: 7-Сен-2020
Аннотация: розширення асортименту смузі, отримання якісно нових напоїв з високим вмістом біологічно активних речовин, підвищення споживної цінності готового продукту, покращення органолептичних показників, урізноманітнення харчового раціону людини та розширення сфери застосування
Описание: Спосіб приготування смузі “Земледар”, що включає: підготовку композиційних компонентів - миття, сортування (інспекцію), очищення; нарізання, бланшування (запікання), змішування і подрібнення, який відрізняється тим, що використовується плодоовочева композиційна суміш, що складається із подрібнених топінамбура, гарбуза та аличі, води, меду з використанням в якості біологічно цінної добавки перикарпію волоського горіха.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9221
Располагается в коллекциях:Патенти (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Земледар.docx434,16 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь