Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9221
|
Название: | Спосіб приготування смузі "Земледар" |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Скорік, Євгеній |
Ключевые слова: | смузі перикарпій біологічна цінність |
Дата публикации: | 7-Сен-2020 |
Аннотация: | розширення асортименту смузі, отримання якісно нових напоїв з високим вмістом біологічно активних речовин, підвищення споживної цінності готового продукту, покращення органолептичних показників, урізноманітнення харчового раціону людини та розширення сфери застосування |
Описание: | Спосіб приготування смузі “Земледар”, що включає: підготовку композиційних компонентів - миття, сортування (інспекцію), очищення; нарізання, бланшування (запікання), змішування і подрібнення, який відрізняється тим, що використовується плодоовочева композиційна суміш, що складається із подрібнених топінамбура, гарбуза та аличі, води, меду з використанням в якості біологічно цінної добавки перикарпію волоського горіха. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9221 |
Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|