| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9225 |  
 
| Название: | Використання волоського горіха в технології смузі |  | Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Ярошенко, Тетяна
 |  | Ключевые слова: | смузі напої
 волоський горіх
 екстракт
 |  | Дата публикации: | 7-Сен-2020 |  | Аннотация: | розроблення новітніх технологій напоїв
(смузі) на основі гарбуза з використанням добавок із волоського горіха
молочно-воскової стиглості (МВС). |  | Описание: | Використання горіхових добавок в харчових композиціях з
гарбузом і аличею дозволяє отримати оригінальні смузі з високим
вмістом БАР.
Запропонована технологія дозволить розширити асортимент
напоїв, урізноманітнити щоденний раціон харчування людини,
збагатити організм цінними речовинами, що сприятиме підвищенню
його опірності до захворювань і несприятливих факторів довкілля. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9225 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |