Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9225

Название: Використання волоського горіха в технології смузі
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Ярошенко, Тетяна
Ключевые слова: смузі
напої
волоський горіх
екстракт
Дата публикации: 7-Сен-2020
Аннотация: розроблення новітніх технологій напоїв (смузі) на основі гарбуза з використанням добавок із волоського горіха молочно-воскової стиглості (МВС).
Описание: Використання горіхових добавок в харчових композиціях з гарбузом і аличею дозволяє отримати оригінальні смузі з високим вмістом БАР. Запропонована технологія дозволить розширити асортимент напоїв, урізноманітнити щоденний раціон харчування людини, збагатити організм цінними речовинами, що сприятиме підвищенню його опірності до захворювань і несприятливих факторів довкілля.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9225
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тезис_Ч1_19.05.16.pdf5,84 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь