Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9227

Название: Prospects of using walnut in technologies of drinks
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Пересічний, Михайло Іванович
Ключевые слова: волоський горіх
напої
топінамбур
Дата публикации: 7-Сен-2020
Аннотация: Важлива складова загальної схеми харчування – це напої. Нажаль, асортимент напоїв представлений винятково напоями з використанням традиційної плодоовочевої сировини. Розроблення і впровадження новітніх технологій, підбір харчових композицій з використанням нетрадиційної рослинної сировини, а саме волоського горіха молочно-воскової стиглості, є актуальним.
Описание: Дослідженнями доведено, що селера, топінамбур, морква, гарбуз, ревінь – цінна сировина для створення нових плодоовочевих напоїв. Використання у складі купажів горіхових добавок із волоського горіха молочно-воскової стадії стиглості дозволяє збагатити їх біологічно активними речовинами і створити оригінальні за смаковими властивостями композиції. Розроблені технології напоїв можна рекомендувати для споживання у повсякденному раціоні людини з метою збагачення організму біологічно цінними компонентами.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9227
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Статья РуминіяКопія.pdf339,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь