Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9248
|
Название: | Удосконалення технології рибних страв за рахунок використання порошку псиліуму |
Авторы: | Пасічний, Василь Миколайович Мацук, Юлія Анатоліївна Гередчук, Аліна Михайлівна |
Ключевые слова: | рибні січені страви прісноводна риба товстолобик псиліум розчинні харчові волокна структурно-механічні властивості в'язкість |
Дата публикации: | 11-Сен-2020 |
Аннотация: | У роботі запропоновано використання порошку псиліуму як ефективної структуроутворюючої та вологозв’язуючої добавки у технології січених страв «Люля-Кебаб з риби». Псмиліум є джерелом розчинних харчових волокон, що є природними пребіотиками та виконують ряд важливих фізіологічних функцій у організмі людини. Проведено розрахунок рецептур та підбір раціональної кількості внесення псиліуму в рибні січені маси на основі філе товстолобика. Розроблено техніко-технологічну документацію для впровадження нової продукції «Фіш-Кебаб» у виробництво. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9248 |
ISBN: | 978-4-9783419-8-3 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|