Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9288

Название: Удосконалення технології мʼясних січених напівфабрикатів з функціональними властивостями
Авторы: Копилець, Антон Вадимович
Суткович, Тетяна Юліанівна
Дата публикации: 5-Дек-2019
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Наука і молодь в ХХI сторіччі: збірник тез доповідей V Міжнарождної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м.Полтава, 5 грудня 2019 року), Полтава: ПУЕТ, 2019., С.470-472.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9288
ISBN: 978-966-184-369-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Копилець.pdf709,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь