Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9302

Название: Перспективи використання рослинної сировини у технологіях соусів
Авторы: Гончар, Тетяна Миколаївна
Положишникова, Людмила Олександрівна
Дата публикации: Май-2020
Издатель: Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара
Библиографическое описание: ІIІ Міжнародна конференція студентів та аспірантів «Сучасні технології харчових виробництв» Дніпро, 2020, Д. : ЛІРА
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9302
ISBN: 978-966-981-026-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Гончар Т.М..doc230 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь