Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9302

Название: Перспективи використання рослинної сировини у технологіях соусів
Авторы: Гончар, Тетяна Миколаївна
Положишникова, Людмила Олександрівна
Issue Date: May-2020
Издатель: Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара
Библиографическое описание: ІIІ Міжнародна конференція студентів та аспірантів «Сучасні технології харчових виробництв» Дніпро, 2020, Д. : ЛІРА
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9302
ISBN: 978-966-981-026-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Гончар Т.М..doc230 kBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback