Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9315
|
Название: | Розробка технології емульсійних соусів з покращеними споживчими властивостями |
Авторы: | Чоні, Інна Володимирівна Ворона, Н. В. |
Ключевые слова: | емульсійні соуси борошно злакових |
Дата публикации: | 5-Дек-2019 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Розробка технології емульсійних соусів з покращеними споживчими властивостями / Чоні І. В., Ворона Н. В. // Наука і молодь в ХХІ сторіччі: збірник тез доповідей V Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конф., 5 грудня 2019 р.; редкол. ПУЕТ. – Полтава : ПУЕТ. – С. 447-449. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9315 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|