Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9315

Название: Розробка технології емульсійних соусів з покращеними споживчими властивостями
Авторы: Чоні, Інна Володимирівна
Ворона, Н. В.
Ключевые слова: емульсійні соуси
борошно злакових
Дата публикации: 5-Дек-2019
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Розробка технології емульсійних соусів з покращеними споживчими властивостями / Чоні І. В., Ворона Н. В. // Наука і молодь в ХХІ сторіччі: збірник тез доповідей V Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конф., 5 грудня 2019 р.; редкол. ПУЕТ. – Полтава : ПУЕТ. – С. 447-449.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9315
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Чоні тези.docx17,5 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь