Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9367

Название: Розробка технології солодких страв з використанням рослинної сировини
Авторы: Бобилкова, Олена Валеріївна
Ключевые слова: кабачок
пюре з кабачка
порошок з кабачка
самбук
Issue Date: Aug-2020
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9367
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Магістерська робота Бобилкова Олена.pdf651,75 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback