Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9401

Название: Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології
Авторы: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Рогова, Алла Леонідівна
Левченко, Юлія Вікторівна
Ключевые слова: загальнокультурні компетенції
професійні компетенції
навчальний план
Дата публикации: 10-Окт-2020
Аннотация: Ціннісно-компетентнісний підхід у розробленні навчальних планів забезпечує виконання потреб і запитів виробничої галузі; дозволяє випускнику ефективно працювати в умовах соціально-економічної дійсності. Дисципліни, які пропонуються до вивчення, орієнтовані на суб’єкта освітнього процесу з його системою особистісних якостей і ціннісних орієнтацій.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9401
ISBN: 978-966-405-505-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Шидакова_Рогова_Левченко_Метод_конф.pdf369,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь