Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9490
|
Название: | Спеціалізована закусочна на 80 місць у місті Христинівка Черкаської області |
Авторы: | Пахнюк, Владислав Ігорович Тюрікова, Інна Станіславівна |
Ключевые слова: | закусочна |
Дата публикации: | 18-Окт-2020 |
Аннотация: | Запропонувати оригінальне меню;
Розробити технології приготування солодких соусів з додаванням нетрадиційної сировини. Для нової продукції визначити види ризиків, небезпечних чинників в сировині, критичні контрольні точки відповідно до вимог системи НАССР |
Описание: | розширення асортименту солодких соусів за рахунок додавання нетрадиційної сировини; розроблення оригінального меню для забезпечення привабливості підприємства; проектування мучного кондитерського цеху; впровадження прогресивного технологічного обладнання; забезпечення раціональної організації технологічних процесів при плануванні приміщень підприємства; організація обслуговування, рекламні заходи; сучасні архітектурно-будівельні рішення, інженерні системи і комунікації; охорона праці |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9490 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|