Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9490

Название: Спеціалізована закусочна на 80 місць у місті Христинівка Черкаської області
Авторы: Пахнюк, Владислав Ігорович
Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: закусочна
Дата публикации: 18-Окт-2020
Аннотация: Запропонувати оригінальне меню; Розробити технології приготування солодких соусів з додаванням нетрадиційної сировини. Для нової продукції визначити види ризиків, небезпечних чинників в сировині, критичні контрольні точки відповідно до вимог системи НАССР
Описание: розширення асортименту солодких соусів за рахунок додавання нетрадиційної сировини; розроблення оригінального меню для забезпечення привабливості підприємства; проектування мучного кондитерського цеху; впровадження прогресивного технологічного обладнання; забезпечення раціональної організації технологічних процесів при плануванні приміщень підприємства; організація обслуговування, рекламні заходи; сучасні архітектурно-будівельні рішення, інженерні системи і комунікації; охорона праці
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9490
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
DP_Pahnuyk_TH-41_Cher.pdf491,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь