Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9511
|
Название: | Кафе на 76 місць у місті Чугуїв Харківської області |
Авторы: | Черкасова, Ксенія Олександрівна |
Ключевые слова: | кафе ресторанне господарство організаційна структура об'ємно-планувальне рішення охорона праці кекси нутове борошно |
Дата публикации: | 19-Окт-2020 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 94 сторінках пояснювальної записки та
містить 35 таблиць, 1 рисунок, 3 додатки, 57 інформаційних джерел. Графічний
матеріал включає 4 аркуша.
Розроблено рецептуру кексу «Рів’єра», який має підвищену поживну
цінність за рахунок використання нутового борошна, яке містить велику
кількість білків, мінеральних речовин та харчових волокон.
Визначено структурно-технологічну схему кафе, розроблено виробничу
програму, яка містить традиційні страви української кухні та обгрунтована
тенденціями попиту споживачів. На основі розрахунків визначено технологічне
обладнання, склад та площі виробничих та допоміжних приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення
підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та
безпеки в надзвичайних ситуаціях |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9511 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|