Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9512
|
Название: | Спеціалізована закусочна на 64 місця в місті Валки Харківської області |
Авторы: | Щербак, Анна Андріївна |
Ключевые слова: | закусочна організація виробництва |
Дата публикации: | 19-Окт-2020 |
Аннотация: | Проведені дослідження маркетингового середовища й аналіз ринку послуг ресторанного господарства у місті Валки Харківської області. За результатами досліджень обґрунтовано концепцію закладу на 64 місця, розроблено модель сервісно-виробничого процесу закладу, перелік основних і додаткових послуг. Визначено потужність і розроблено виробничу програму закладу на 64 місць. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9512 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|