Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9512

Название: Спеціалізована закусочна на 64 місця в місті Валки Харківської області
Авторы: Щербак, Анна Андріївна
Ключевые слова: закусочна
організація виробництва
Дата публикации: 19-Окт-2020
Аннотация: Проведені дослідження маркетингового середовища й аналіз ринку послуг ресторанного господарства у місті Валки Харківської області. За результатами досліджень обґрунтовано концепцію закладу на 64 місця, розроблено модель сервісно-виробничого процесу закладу, перелік основних і додаткових послуг. Визначено потужність і розроблено виробничу програму закладу на 64 місць.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9512
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Shcherbak_Anna_Andriivna.pdf2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь