Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9517

Название: Ресторан на 74 місця в місті Ізмаїл Одеської області
Авторы: Герасименко, Тетяна Олегівна
Ключевые слова: Ресторан
Організація виробництва
Дата публикации: 19-Окт-2020
Аннотация: Проведені дослідження маркетингового середовища й аналіз ринку послуг ресторанного господарства у місті Ізмаїл Одеської області. За результатами досліджень обґрунтовано концепцію закладу на 74 місця, розроблено модель сервісно-виробничого процесу закладу, перелік основних і додаткових послуг. Визначено потужність і розроблено виробничу програму закладу на 74 місця.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9517
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Herasymenko_Tetiana_Olehivna_TKhi ber – 51 (M).doc.pdf1,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь