Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9561

Название: Спеціалізована закусочна на 106 місць у місті Богодухів Харківської області
Авторы: Здоровцова, Юлія Анатоліївна
Ключевые слова: проектування
піцерії
новітні технології
Дата публикации: Окт-2020
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9561
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Здоровцова Юлія Анатоліївна Спеціалізована закусочна на 106 місць у м.Богодухів Харківської області (5).pdf1,2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь