Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9576

Название: Спеціалізована закусочна на 54 місця в місті Коростишів Житомирської області
Авторы: Фурсова, Ірина Ігорівна
Ключевые слова: виробничий процес
закусочна
організаційна структура
млинцева
технологічне обладнання
млинці
панкейки
матча чай
Дата публикации: 21-Окт-2020
Аннотация: Дипломний проект викладено на 101 сторінці пояснювальної записки та містить 42 таблиці, 2 рисунка, 3 додатки, 43 інформаційних джерела. Графічний матеріал включає 4 аркуша. Розроблено рецептуру млинців «GREEN-MINT PANCAKES», які містять у своєму складі порошок зеленого чаю матча. Матча чай є джерелом антиоксидантів, мінеральних речовин, харчових волокон та вітамінів, тому розроблена страва має покращену харчову цінність. Визначено структурно-технологічну схему закусочної – млинцевої «Карамель», що спеціалізується на виготовленні широкого асортименту страв млинцевої групи та розроблено виробничу програму, яка обгрунтована тенденціями попиту споживачів. На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих, торгівельних та допоміжних приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9576
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДП-Фурсова (Житомир) - на репозитарій.pdf672,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь